Etusivu » Peilikauppa » Peilit kehyksillä » Puolikaari lattiapeili

Puolikaari lattiapeili

295,00 

Peili, joka on suunniteltu sijoitettavaksi lattialle, seinää vasten nojaamaan! Peilin takana on ainutlaatuinen irroitettava jalka, jolla peilin pystyy säätämään lattiasta irti 0-15mm korkeuteen. Suosittelemme peilin asennettavaksi vähintään muutaman millin irti lattiasta, jolloin peili on kestävämpi ja vähemmän altis kolhuille. Jalat pystyy irroittamaan ja peilin voi ripustaa myös seinälle peilin takana olevista koukuista.

Peili on suuri, leveys 900mm (90cm) ja korkeus 1900mm (190cm). Peilin väri on kirkas ja paksuus 4mm. Reunat on hiottu ja peilin takana on turvakalvo.

Tekemiämme peilejä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Interior_by_Maria (@interior_by_maria) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sandra Lindahl (@sandralindahll) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Emma Ekman (@houseofekman) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JENNI TUOMINEN (@jjennijanina) jakama julkaisu

Tekniset tiedot

Peilin vakiokoko on 900x1900mm (90x190cm). Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviä niin laajasti kuin ilman turvakalvoa.

Peilin takana on kiinnityskoukut sekä magneettisesti kiinnityvät jalat, joilla peilin korkeutta lattiasta voidaan säätää.

Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan, pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com

 

 

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle. Mukana on myös jalkajärjestelmä joka kiinnittyy magneettisesti peilin alaosaan. Jaloissa on korkeussäätö ja sillä peilin voi asentaa irti lattiasta. Suosittelemme jättämään 5-10mm raon peilin ja lattian väliin. HUOM! Kiinnitä peili aina myös yläosastaan koukuilla seinään. Peili EI pysy vain jalkojen varassa, vaan kaatumisriski on korkea.

Sovita ensin jalat sopivaan korkeuteen ja laita peili nojaamaan haluamaasi kulmaan seinää vasten. Varo ettei peili kaadu kun sovitat sitä. Peilin reunat ovat herkkiä iskuille, varo kolhimasta niitä. Kun peili on sopivalla paikalla, niin merkkaa seinään koukkujen paikat ja ruuvaa mukana tulleet koukut (2kpl) seinään kiinni. Ripusta peili seinäkoukkuihin ja varmista että jalat ovat sopivalla korkeudella ja peili halutussa asennossa.