Terassilasit mittatilauksena

Terassilasituksella rakennat helposti lisää puolilämmintä tilaa parvekkeelle tai terassille. Toimitamme terassilasit kaikkiin tarpeisiin, niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin. 

Terassilasit ovat 1-kerroksista lasia ja kaikki metalliosat ovat korroosiovapaata alumiinia. Terassilasitus on Suomessa valmistettu ja yli 15 vuotta käytössä ollut ja testattu laadukas järjestelmä, joka kestää vaihtelevat vuodenajat ja keliolosuhteet.

Pyydä tarjous! >>

 

Laaja valikoima ja takuu​

Valikoimissamme on vain pystypuitteellisia terassin lasituksia, eli jokainen elementti on kehystetty alumiinikarmein kuten mallikuvissa. Elementit voivat olla liikkuvia tai kiinteitä. Oviin saa myös lukkoja, myös avaimella avattavia.

 

Kaikki terassilasit valmistetaan omien mittojen mukaan omalla tehtaallamme Porvoossa. Ovien mekanismeille annamme viiden vuoden takuun. Hinnan voit laskea laskurilla alta.

Asennus Uudellamaalla ja toimitus koko Suomeen

Tarjoamme myös terassilasien asennusta Uudenmaan alueella. Lasituksia toimitetaan kuitenkin minne tahansa ja niiden asennuksen voi hoitaa myös itse. Ovet toimitetaan valmiiksi kasattuina elementteinä. 

Lasituksissa käytetään koosta riippuen 6mm tai 8mm karkaistua lasia. Autamme aina suunnittelussa ja oikean lasityypin valinnassa jokaiseen kohteeseen. Lasina voi käyttää myös sävytettyä lasia, kuten savunharmaat tai ruskeaa pronssin väriä. Kysy lisää eri vaihtoehdoista. Lasituksen kehykset voidaan myös maalata eri tilauksesta millä tahansa RAL Classic värikartan sävyllä.

Kysy lisää myynti@lasitehdas.com tai 040 138 8871 tai laske ja tilaa oman terassilasituksen hinta alla olevalla laskurilla. Laskuri antaa aina parhaan hinnan lasitukselle.

Laske terassilasituksen hinta

Alla olevalla laskurilla voit laskea hinnan ja tilata kehyksellisen terassilasituksen. Anna laskuriin yhden aukon mitat ja laske hinta. Jos tarvitset terassilasit useampaan aukkoon, niin laskurin rajoitteiden takia tilaus pitää tehdä joka aukolle erikseen. Tilaa ensin yksi haluamallasi toimitustavalla ja sen jälkeen seuraavat aukot omana tilauksena ja valitse niihin nouto (0€ toimituskulua) Kaikki tilaukset tulevat kotiinkuljetuksella jos näin olet ensimmäiseen valinnut. Vahvistamme vielä tilauksen ja toimituksen erikseen.