Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Slimline alumiinitolpallinen lasikaide

Ehkä markkinoiden edullisin lasikaide? Ilmava Slimline lasikaide ilman käsijohdetta, todella kevyt ja moderni kaide.

Hinta alkaen 280€/metri laminoitu ja karkaistu lasi + rahti.

Slimline on edullinen mutta näyttävä lasikaide. Tolpat on valmistettu alumiinista ja viimeistelyn jälki on laadukas. Kaide on 1100mm korkea ja se antaa hyvän suojan. Tolppien vakioväri on hillitty anodisoitu alumiini joka sopii kaikkien värien kanssa.

Lasina käytetään yleensä 5+5mm paksua laminoitua ja karkaistua turvalasia tai jos pudotuskorkeus on alle 50cm niin, myös 5+5mm laminoitua. Vakioväri on kirkas ja muutkin värit onnistuvat. Maksimi tolppien etäisyys on 1500mm.​

Tolpat toimitetaan yksittäispakattuna ja jokainen pakkaus sisältää tarvikkeet kyseiseen tolppaan. Tarvitset vain kiinnityspultit/ruuvit, kaikki muut osat sisältyvät toimitukseen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse myynti@lasitehdas.com tai alla olevalla lomakkeella.

Lasien värimallit

Suomen Lasitehdas käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »

Lisätietoja

Tolpan paksuus on 58x58mm ja korkeus 1100mm. Tolpan pohja 118×143, kulmissa 143×143.

Suosittelemme kiinnitystä M10 pulteilla tai ruuveilla. Puuterassilla esim 10x90mm kansiruuvi runkopuuh, joka on min 100mm leveä ja betonissa betoniruuvi tai materiaaliin soveltuva ankkuri.

slimline-lasikaide-tolppa

slimline-lasikaide-tolppien-mitat

Asennusohje

Lataa asennusohje tästä
Huomioithan että ohjeessa olevat tolppien etäisyysmitat ovat esimerkkejä, käytä tolppien paikkojen sijoituksessa tilauksen yhteydessä toimitettua mitoituskuvaa.

Toimitus ei sisällä tolppien kiinnitysruuveja terassiin/lattiaan.​

 

Mittausohje lasikaide

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat tuotteesta riippuen jopa vain millejä. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon kaiteet asennetaan.

Kannattaa piirtää pohjakuva terassista/parvekkeestaaukosta paperille ja merkitä siihen mitat. Ota kuva paperista ja lähetä meille

Tämä ohje toimii vain suorille kaiteille, suosittelemme vinoihin kaiteisiin mittauspalvelun tilaamista.

Kahden seinän/tolpan väliin tuleva kaide
1. Mittaa leveys alareunasta.
2. Mittaa leveys noin metrin korkeudelta.
3. Ota valokuva kiinnityspaikasta,

Useampisivuisen terassin mittaus
1. Piirrä terassin muoto paperille ja kirjoita jokaisen reunan pituus. Mittaa ulkoreunan mitta. Ota myös valokuva terassista.
2. Kerro meille mihin linjaan kaiteen haluat, alla tulee olla runkopuuta, betonia tai vastaavaa riittävän jäykkää materiaalia johon kaide kiinnitetään. Tämä ei välttämättä ole terassin reunassa saakka, selvitä ja kerro meille mihin kohtaa kaiteen saa kiinni.

Me mitoitamme kaiteet ja teemme useampisivuisista vielä mittakuvan tarkistettavaksi. Kaiteissa kiinnitysprofiilit tulevat valmiiksi mittoihin katkaistuna, käsijohteet mitoitetaan työmaalla asennusvaiheessa.

Kannattaa tarkistaa mitat aina kahteen kertaan, tässä kohtaa korjaaminen on helppoa.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom
Lasitehtaan showroom on suljettu väliaikaisesti ja rakennamme uutta showroomia Porvooseen. Uusi showroom avautuu elokuussa.

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni avainlippu

Suomen Lasitehdas Oy © 2023
Pyydä tarjous »