Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasikaide rosteritolpilla, metallitolpat käsijohde RST putki, 42,2mm lasikaide

Lasikaide RST tolpilla ja käsijohteella

Tolpallinen lasikaide RST käsijohteella on tukeva ja kunnon käsijohde jäykistää kaidetta. Kaide on helppo asentaa itse.

Hintaluokka alkaen: 300€ /metri

RST lasikaide käsijohteella on perinteinen kaidemalli, joka on tukeva ja pitkäikäinen. Tolppia ja käsijohdetta on saatavana pyöreänä (halkaisija 42,4mm) tai neliskulmaisena (halkaisija 40x40mm). Käsijohteeksi löytyy myös muita malleja ja muotoja. Tolpat ovat haponkestävää terästä, joten kaide soveltuu myös meren läheisyyteen. Kaide valmistetaan mittatilauksena, vakiokorkeus on 1 metriä lattiasta käsijohteen päälle, mutta voimme valmistaa sen myös korkeampana tai matalampana. Tolpat ja käsijohde on myös mahdollista maalauttaa RAL Classic värikartan sävyillä.

Lasina käytetään useimmiten 5+5mm paksua laminoitua ja karkaistua turvalasia tai tilanteen mukaan myös 6+6mm paksua karkaistua lasia. Vakioväri on kirkas ja muutkin värit onnistuvat. Maksimi tolppien etäisyys on paksummalla lasilla jopa 2000mm

Lasimme ovat aina testattuja ja saat meiltä raportit rakennusvalvontaa varten kaiteen lujuudesta.

Toimitus sisältää sekä lasit että tolpat ja käsijohteet tarvikkeineen. Tarvitset vain kiinnityspultit/ruuvit joilla tolpat kiinnitetään terassiin/lattiaan, kaikki muut osat sisältyvät toimitukseen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse myynti@lasitehdas.com tai alla olevalla lomakkeella.

Lasien värimallit

Suomen Lasitehdas käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »

Pyöreän 42,4mm tolpan kiinnityksen mitoitus

TL-6080

Neliskulmaisen 42x42mm tolpan kiinnityksen mitoitus

TL-6080

Lasikaiteiden asennus

RST tolpallisen kaiteen asennus on helppo tehdä itse tai voit tilata meidän yhteistyökumppanin kautta lasikaiteet asennettuna.

Tärkeintä on että tolpat saadaan tukevasti rakenteeseen. Sopivia kiinnitysmateriaaleja tolpille ovat betoni ja teräs/metalli. Puuhunkin kiinnitys on mahdollista, jokainen kiinnityspultti pitää tulla puuhun, pituus vähintään 80mm ja pulttien ympärille pitää jäädä 50-100mm puuta. Kohteen rakennesuunnittelija osaa mitoittaa alustan kaiteita varten.

Teemme kaiteesta aina mittakuvan, jossa on määritelty tolppien paikat. Kiinnitä tolpat annettujen mittojen mukaan oikealle etäisyydelle toisistaan. Tämän jälkeen tolppiin ruuvataan lasikiinnikkeet. Lasit nostetaan paikoilleen ja ne kiinnittyvät puristumalla kiinnikkeiden väliin. Lasien nostoa varten kannattaa sahata sopivan korkuiset korokepalat puusta lasin alle. Eli jos lasin alla on rakoa 50mm, niin aseta kaksi 50m palaa lattian päälle ja nosta näiden avulla lasi paikalleen, silloin saat kaikki lasit samaan korkoon. Käsijohde kiinnitetään RST popniiteillä tolppien päälle.

Mittausohje lasikaide

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat tuotteesta riippuen jopa vain millejä. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon kaiteet asennetaan.

Kannattaa piirtää pohjakuva terassista/parvekkeestaaukosta paperille ja merkitä siihen mitat. Ota kuva paperista ja lähetä meille

Tämä ohje toimii vain suorille kaiteille, suosittelemme vinoihin kaiteisiin mittauspalvelun tilaamista.

Kahden seinän/tolpan väliin tuleva kaide
1. Mittaa leveys alareunasta.
2. Mittaa leveys noin metrin korkeudelta.
3. Ota valokuva kiinnityspaikasta,

Useampisivuisen terassin mittaus
1. Piirrä terassin muoto paperille ja kirjoita jokaisen reunan pituus. Mittaa ulkoreunan mitta. Ota myös valokuva terassista.
2. Kerro meille mihin linjaan kaiteen haluat, alla tulee olla runkopuuta, betonia tai vastaavaa riittävän jäykkää materiaalia johon kaide kiinnitetään. Tämä ei välttämättä ole terassin reunassa saakka, selvitä ja kerro meille mihin kohtaa kaiteen saa kiinni.

Me mitoitamme kaiteet ja teemme useampisivuisista vielä mittakuvan tarkistettavaksi. Kaiteissa kiinnitysprofiilit tulevat valmiiksi mittoihin katkaistuna, käsijohteet mitoitetaan työmaalla asennusvaiheessa.

Kannattaa tarkistaa mitat aina kahteen kertaan, tässä kohtaa korjaaminen on helppoa.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Inspiraatiokuvia

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »