Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Upeat ja laadukkaat lasituotteet yrityksille ja rakennusliikkeille

Valmistamme kaikkia lasituksia myös yritysasiakkaille ja jälleenmyyjillemme. Meillä on pitkä kokemus laajoista rakennushankkeista ja erityisesti isoissa kohteissa olemme kilpailukykyisiä lasikaiteissa ja sisustuslasituksissa. Tuotteitamme saa myös monista lasiliikkeistä rautakaupoista.

Tuotteitamme saa myös sisustussuunnittelijoiden kautta, kysy lisää omalta suunnittelijaltasi.

Projektimyynti

Projektimyyntimme palvelee rakennusliikkeitä ja isoja suunnittelukohteita. Toimimme yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa ja teemme suosituilla tuotteillamme isotkin projektikohteet.

Toimiston lasiseinät

Vakiojärjestelmillämme toteutamme toimistojen lasiseinät, neuvotteluhuoneet ja hiljaiset huoneet. Saranaovilla saamme noin 30dB erityksen. Toimistoihin löytyy myös liukuovilla ja mustaruutuisilla seinillä toteutettuja vaihtoehtoja.

Tussitaulut

Valmistamme mittojen mukaan tehdyt valkotaulut ja tussitaulut toimistojen seinille. Voimme tehdä vaikka neukkarin koko seinän kokoisen tussitaulun valkoisesta lasista. Jos haluat, niin seinään tarttuu myös magneetit..

Lasivitriinit

Valmistamme lasivitriinejä mittatilauksena. Lasit kiinnitetään toisiinsa näkymättömällä UV-liimalla. Liimaus on erittäin kova ja tyylikäs. Vitriinejä voi käyttää esimerkiksi kahviloissa tai näyttelyissä. Vitriineihin on saatavana myös saranaovia ja lukkoja.

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »