Etusivu » Peilikauppa » Valopeilit » Valopeili XL

Valopeili XL

390,00 820,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Moderni valopeili XL, jossa on näyttävä ja tehokas peilin reunoilla kiertävä valo meikkaamiseen ja parranajoon. Valoraidan leveys on 30mm ja valo valaisee huurretun lasin läpi. Valaistuksesta on saatavana kahta eri tehoversiota.

1. Kytkentätapa
Katso viimeinen kuva, jossa on esitetty eri tavat kytkeä peiliin sähköt.

2. Valoteho
Peiliä on saatavalla kahdella valoteholla. Himmeämpi tunnelmavalaistus on samantyyppinen mitä tällaisissa peileissä usein näkee. Valo luo tunnelmaa, mutta ei varsinaisesti valaise. Tehokkaampi valonauhamme on 18 wattinen ja se on todella voimakas ja valaisee peilin edessä seisojan. Tämä valoteho toimii apuna meikkauksessa ja parranajossa.

6W nauhan valon määrä on noin 450m/metri
18W nauhan valon määrä on noin 2000lm/metri
Molemmissa CRI > 90

3. Valon valaisutapa
Voit valita valaiseeko valo vain peilin läpi, vai pääseekö valo valaisemaan kauniisti myös peilin takaa.

Valon väri on neutraali 4000K (saatavana myös tilauksesta lämmin sävy 3000K), suosittelemme neutraalia sävyä jos etsit tehokasta valaisua. Peilin voi asentaa vaaka- tai pystyasentoon. Peili on Porvoossa käsityönä valmistettu.

Peilin kokonaispaksuus on 29mm. Peilin sähkökytkentä on peilin takana tai jos tilaat sen virtapistokkeella, niin johdon pituus on noin 1,5 metriä.

Peiliin on saatavana lisävarusteena myös huurteenpoisto, lisää se tilaukseen tästä. Suosittelemme huurteenpoiston kanssa vain kytkentätapaa 1 tai 4. Lisävarusteena peiliin on saatavana vaihtoehtoisesti myös langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä. Sähkökytkennän vaihtoehdoissa 1 ja 4 saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

HUOM! Tämä peili tehdään aina tilauksesta ja valmistusaika on noin 1-2 viikkoa. Peiliä saatavana myös mittatilauksena haluamassasi koossa samalla toimitusajalla.

Vakiokoot
800x700mm (80x70cm)
900x700mm (90x70cm)
1000x700mm (100x70cm)
1200x700mm (120x70cm)
1800x700mm (180x70cm)

Myös muita kokoja tilauksesta, nopea toimitus myös mittatilauspeileillä, kysy tarjousta.

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

Lisätiedot

Koko

800x700mm, 900x700mm, 1000x700mm, 1200x700mm, 1800x700mm

Kytkentätapa

Kytkentätapa 1, Kytkentätapa 2, Kytkentätapa 3, Kytkentätapa 4

Valoteho

Tunnelmavalo 6W, Huipputehokas 18W

Valon valaisutapa

Vain peilin läpi, Peilin läpi ja taustavalona

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön S T I I N A K (@stiina_koo) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön AIDA impact (@aida_impact) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @villatrollhem jakama julkaisu

Peilin paksuus on 4mm ja koko paksuus rungon kanssa 29mm. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviä niin laajasti kuin ilman turvakalvoa.

Peilin takana on kiinnityskoukut ja kiinnitys on helppoa mukana tulevalla u-listalla. Kiinnitysruuvit eivät kuulu toimitukseen, ne valitaan seinämateriaalin mukaan. Kiinnitys peilin koosta ja seinämateriaalista riippuen 2-4 ruuvilla.

Valo valaisee suoraan peilin läpi, valossa olevat pisteet voivat erottua jos valoa katsoo suoraan kohti. Valojen päällä ei ole himmentävää kupua, jotta valon määrä olisi mahdollisimman suuri.

Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan, kysy lisää!

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle joko vaaka- tai pystyasentoon.

Lataa asennusohje LED peilille tästä.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti, tämä peili valmistetaan tilauksesta ja lähetämme sen 5-10 arkipäivän sisällä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatuista tuotteista lähetämme sähköpostia, kun tuote on valmiina noudettavaksi. Noutona tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia