Etusivu » Peilikauppa » Valopeilit » Valopeili – Puolikaari

Valopeili – Puolikaari

250,00 390,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Puolikaaren muotoinen sisustuspeili taustavalaistuksella. Nopea toimitus suosituimmilla mitoilla. Peili on Porvoossa käsityönä valmistettu ja peilin takana on aina turvakalvo mahdollisen rikkoutumisen varalta. Turvakalvo suojaa rikkoutumistilanteessa pitämällä peilin palaset paremmin yhtenä palana.

Puolikaaren muotoisen peilin kiinnitys

Peilin takana on alumiinirunko, jonka sisään mahtuu mukana tuleva muuntaja. Rungon paksuus on 25mm. Valmis peilipinta on noin 29mm seinästä mitattuna.

Siisteimmän ja parhaimman asennuksen saa tehtyä jos sähköt tulevat seinästä peilin takaa. Lisävarusteena peiliin on saatavana langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä

Kaari peilin koot

Vakiokoot ovat:
1. 600×800 (60x80cm), 250€
2. 600×1000 (60x100cm), 300€
3. 600×1200 (60x120cm), 350€
4. 800×1000 (80x100cm), 350€
5. 800×1200 (80x120cm), 390€

Jos haluat tilata peilin juuri haluamasi kokoisena mittatilauksena, niin lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com ja laskemme tarjouksen.

Peilin valo valaisee suoraan seinää kohti ja sen väri on neutraali 4000K tai lämmin 3000K, värintoisto CRI>90. LED nauhan teho on 5,7W/metri ja valon määrä 450lm/metri.

Peilit valmistetaan Porvoossa

Kaikki peilimme valmistetaan Porvoossa omalla tehtaallamme ja monet peilimme ovatkin saaneet inspiraationsa Porvoon uniikista arkkitehtuurista ja luonnosta. Jokainen peili on sinulle käsin tehty ja huolella viimeistelty. Käytämme aina laadukkaita ja hyväksi havaittuja osia ja komponentteja.

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas, reunat ovat hiotut. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Peilin takana on 25mm paksu alumiinirunko, eli koko peilin paksuus on 29mm. Valo valaisee seinää kohti, väri on neutraali K4000 tai lämmin K3000 ja värintoisto korkealuokkainen CRI > 90. Peili ripustetaan kehyksestä mukana tulevalla koukkulistalla.

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle.

Lataa asennusohje LED peilille tästä.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti 1-3 arkipäivän sisällä. Parhaimmillaan aamulla tilatut tuotteet lähtevät jo samana päivänä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatut tuotteet voi yleensä noutaa jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Lähetämme viestiä kun tilauksesi on valmiina noutoa varten. Noudettuja tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia