Valkoinen kehys – Slimline suosikkipeili

180,00 450,00 

Alexa Dagmarin tunnetuksi tekemä ja Lasitehtaan valmistama Slimline suosikkipeili on saatavana myös valkoisella kehyksellä. Peiliä on vakiona kolmessa eri koossa ja voimme valmistaa myös haluamasi kokoisen mittatilauksena. Suurin vakiokoko on 1300x2200mm (130x220cm) ja se on todella näyttävä sisustuselementti. Tämä on sama koko kuin Alexa Dagmarin alkuperäisessä peilissä.

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle pystyyn tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukulla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu.

Poista

Tekniset tiedot

Peilin vakiokoot:

  • 1300x2200mm, kotiinkuljetuksella 490€ (alkuperäinen)
  • 1000x1700mm, kotiinkuljetuksella 350€
  • 800x1350mm, kotiinkuljetuksella 220€

Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan.

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Peilin takana on kiinnityskoukut (2 kpl). Kiinnitä peili aina vain näistä koukuista, se ei kestä kiinnitystä kehyksen reunasta. Koukut ovat oletuksena pystyasennusta varten, erikseen tilattaessa myös vaakasuuntainen asennus on mahdollinen.

Kehyksen syvyys seinästä ulospäin on 20mm ja se on noin 7mm peilin päällä suoraa edestä katsottuna. Kehys on valmistettu alumiinista.

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukulla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu.

Lataa asennusohje tästä.