Etusivu » Peilikauppa » Saaristo-sarja » Saari-peili

Saari-peili

119,00 890,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Saaristo-sarjan Saari-peili on näkemys majakastaankin tunnetusta Söderskäristä. Saarella on ollut majakka yli 150 vuotta ohjaamassa merenkulkijoita. Peili on kuin taulu ja sopii mihin huoneeseen tahansa.

Peilin voi asentaa mihin asentoon tahansa. Kaksi suurinta kiinnitetään koukkukiinnityksellä ja ruuveilla seinään, pienin kiinnitetään tarrajärjestelmällä. Peilien mitat ovat noin:
1650x1100mm
1250x830mm
440x300mm

Peilin tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon se asennetaan.

Kahta suurinta peiliä saa myös taustavalaistuksella. Peilit ovat 6mm paksuja ja tukevia.

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

Peilin paksuus on 6mm. Isoissa peileissä on takana turvakalvo, joka suojaa mahdollisessa rikkoutumistilanteessa pitäen palat yhtenäisenä. Peilin voi asentaa vaaka- tai pystyasentoon. Kahdessa suurimmassa peilissä on koukut ripustamista varten ja pienin kiinnitetään tarrajärjestelmällä.

Peilien mitat ovat noin:
1650x1100mm
1250x830mm
440x300mm

Peilin muodon takia mitta riippuu paljon siitä mihin asentoon peili asennetaan.

Kahta suurinta peiliä saa myös taustavalaistuksella. Valopeilissä on virtapistoke, voit halutessasi lisätä tilaukseen mukaan kaukosäätimen jossa on myös himmennin.

Kahden isoimmassa peilissä on ripustuskoukut, joilla peilin voi asentaa joko vaakaan tai pystyyn. Jos haluat asentaa peilin eri kulmaan, niin meiltä saat lisäkoukkuja. Koukkukiinnitys sisältää ruuvit puu- tai kiviseinän kiinnitykseen. Jos seinä on muuta materiaalia, niin käytä soveltuvia kiinnikkeitä.

Pienin peili kiinnitetään helposti tarroilla, halutessasi voit käyttää myös liimaa asennukseen. Huomaathan että tarrat eivät pysy tapetissa tai vinyylissä, vaan soveltuvat kiinteälle seinälle ja kiinnittyvät maalattuun seinään, puuhun, metallin ja laattoihin.

Jos tilaat peilin taustavalaistuksella, niin pelin voi asentaa neljään eri suuntaan. Vaakaan, pystyyn ja ns. ylösalaisin vaakaan ja pystyyn. Jos haluat asentaa peilin esim kulmittain valoilla, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme tilauksen yhteydessä.

Taustavalaistussa peilissä on virtapistoke, voit halutessasi lisätä tilaukseen mukaan kaukosäätimen jossa on myös himmennin.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti 1-3 arkipäivän sisällä. Parhaimmillaan aamulla tilatut tuotteet lähtevät jo samana päivänä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatut tuotteet voi yleensä noutaa jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Lähetämme viestiä kun tilauksesi on valmiina noutoa varten. Noudettuja tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia