Etusivu » Peilikauppa » Saaristo-sarja » Saari-peili

Saari-peili

119,00 890,00 

Saaristo-sarjan Saari-peili on näkemys majakastaankin tunnetusta Söderskäristä. Saarella on ollut majakka yli 150 vuotta ohjaamassa merenkulkijoita. Peili on kuin taulu ja sopii mihin huoneeseen tahansa.

Peilin voi asentaa mihin asentoon tahansa. Kaksi suurinta kiinnitetään koukkukiinnityksellä ja ruuveilla seinään, pienin kiinnitetään tarrajärjestelmällä. Peilien mitat ovat noin:
1650x1100mm
1250x830mm
440x300mm

Peilin tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon se asennetaan.

Kahta suurinta peiliä saa myös taustavalaistuksella. Peilit ovat 6mm paksuja ja tukevia.

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 6mm. Isoissa peileissä on takana turvakalvo, joka suojaa mahdollisessa rikkoutumistilanteessa pitäen palat yhtenäisenä. Peilin voi asentaa vaaka- tai pystyasentoon. Kahdessa suurimmassa peilissä on koukut ripustamista varten ja pienin kiinnitetään tarrajärjestelmällä.

Peilien mitat ovat noin:
1650x1100mm
1250x830mm
440x300mm

Peilin muodon takia mitta riippuu paljon siitä mihin asentoon peili asennetaan.

Kahta suurinta peiliä saa myös taustavalaistuksella. Valopeilissä on virtapistoke, voit halutessasi lisätä tilaukseen mukaan kaukosäätimen jossa on myös himmennin.

Asennus

Kahden isoimman peilin mukan tulevat ripustuskoukut. Suunnittele ensin mihin asentoon haluat peilin ripustaa. Koukut kiinnitetään peiliin, kun asento on päätetty. Niitä painetaan peiliin 30 sekunnin ajan ja tämän jälkeen odotetaan 30min että koukussa oleva liima on kuiva. Tämän jälkeen peili on valmis ripustettavaksi seinälle. Jos haluat myöhemmin vaihtaa peilin asentoa, niin koukkuja voidaan lisätä eri kulmiin niin paljon kuin tarvii, ota silloin yhteys asiakaspalveluumme ja tilaa lisää koukkuja. Koukkukiinnitys sisältää ruuvit puu- tai kiviseinän kiinnitykseen. Jos seinä on muuta materiaalia, niin käytä soveltuvia kiinnikkeitä.

Pienin peili kiinnitetään helposti tarroilla, halutessasi voit käyttää myös liimaa asennukseen. Huomaathan että tarrat eivät pysy tapetissa tai vinyylissä, vaan soveltuvat kiinteälle seinälle ja kiinnittyvät maalattuun seinään, puuhun, metallin ja laattoihin.

Jos tilaat peilin taustavalaistuksella, niin pelin voi asentaa neljään eri suuntaan. Vaakaan, pystyyn ja ns. ylösalaisin vaakaan ja pystyyn. Jos haluat asentaa peilin esim kulmittain valoilla, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme tilauksen yhteydessä.

Taustavalaistussa peilissä on virtapistoke, voit halutessasi lisätä tilaukseen mukaan kaukosäätimen jossa on myös himmennin.