Pyöreä peili

80,00 315,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Pyöreä peili kylpyhuoneeseen tai mihin tahansa huoneeseen sisätiloissa. Peili on käsityönä valmistettu ja huolella viimeistelty omalla tehtaallamme Porvoossa. Peilin paksuus on 4mm ja peilin takana on aina turvakalvo. Turvakalvo pitää peilin palaset kiinni toisissaan mahdollisessa rikkoutumistilanteessa.

Voit tilata peiliin koukut ripustusta varten tai peilin voi liimata seinään. Peilille tarkoitetun liiman voit lisätä tilaukseen tästä.

Pyöreän peilin koko

Pyöreän peilin vakiokoot ovat:
600mm (60cm)
700mm (70cm)
800mm (80cm)
900mm (90cm)
1000mm (100cm)
1200mm (120cm)
1400mm (140cm)

Jos haluat tilata peilin juuri haluamasi kokoisena mittatilauksena, niin sen voit tehdä helposti tällä laskurilla.

Peilit valmistetaan Porvoossa

Kaikki peilimme valmistetaan Porvoossa omalla tehtaallamme ja monet peilimme ovatkin saaneet inspiraationsa Porvoon uniikista arkkitehtuurista ja luonnosta. Jokainen peili on sinulle käsin tehty ja huolella viimeistelty. Käytämme aina laadukkaita ja hyväksi havaittuja osia ja komponentteja.

 

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

Lisätiedot

Koko

600mm, 700mm, 800mm, 900 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1400 mm

Kiinnitystapa

Kiinnnityskoukut asennettuna, Ei kiinnityskoukkuja

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas, reunat ovat hiotut. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviä.

Peilin takana on koukut, joilla se ripustetaan seinälle tai voit tilata peilin ilman koukkuja ja liimata sen seinälle.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti 1-3 arkipäivän sisällä. Parhaimmillaan aamulla tilatut tuotteet lähtevät jo samana päivänä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatut tuotteet voi yleensä noutaa jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Lähetämme viestiä kun tilauksesi on valmiina noutoa varten. Noudettuja tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia