Etusivu » Peilikauppa » Peilit ilman kehyksiä » Pyöreä peili – myös taustavalaistuna

Pyöreä peili – myös taustavalaistuna

120,00 495,00 

Pyöreä peili valolla tai ilman nopealla toimituksella suosituimmilla mitoilla. Peili on Porvoossa valmistettu ja siinä on aina turvakalvo mahdollisen rikkoutumisen varalta. Turvakalvo suojaa rikkoutumistilanteessa pitämällä peilin palaset paremmin yhtenä palana.

Pyöreän peilin kiinnitys

Jos tilaat pyöreän peilin ilman taustavaloa, niin sen takana on kiinnityskoukut, joilla peili on helppo kiinnittää seinälle.

Jos tilaat pyöreän peilin taustavalolla, niin peilin takana on alumiinirunko, jonka sisään mahtuu mukana tuleva muuntaja. Rungon paksuus on 25mm. Valmis peilipinta on noin 29mm seinästä mitattuna.

Siisteimmän ja parhaimman asennuksen saa tehtyä jos sähköt tulevat seinästä peilin takaa. Lisävarusteena peiliin on saatavana langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä

Pyöreän peilin koko

Pyöreän peilin vakiomittaiset koot ovat: 800mm (80cm) 900mm (90cm), 1000mm (100cm) tai 1200mm (120cm).

Jos haluat tilata peilin juuri haluamasi kokoisena mittatilauksena, niin sen voit tehdä helposti tällä laskurilla.

Pyöreän led peilin valo valaisee suoraan seinää kohti ja sen väri on neutraali 4000K, värintoisto CRI>90. LED nauhan teho on 5W/metri.

Peilit valmistetaan Porvoossa

Kaikki peilimme valmistetaan Porvoossa omalla tehtaallamme ja monet peilimme ovatkin saaneet inspiraationsa Porvoon uniikista arkkitehtuurista ja luonnosta. Jokainen peili on sinulle käsin tehty ja huolella viimeistelty. Käytämme aina laadukkaita ja hyväksi havaittuja osia ja komponentteja.

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas, reunat ovat hiotut. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Jos tilaat peilin ilman LED valoa, niin takana on kiinnityskoukut (2 kpl).

Jos tilaat peilin LED valolla, niin takana on 25mm paksu alumiinirunko. Valo valaisee seinää kohti, väri on neutraali K4000 ja värintoisto korkealuokkainen CRI94. Peili ripustetaan kehyksestä mukana tulevalla koukkulistalla.

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle.

Lataa asennusohje LED peilille tästä.