Etusivu » Peilikauppa » Saaristo-sarja » Luoto-peili

Luoto-peili

260,00 440,00 

Saaristo -sarjan Luoto-peilin esikuva on Klovharun saaren sisäallas. Yksinkertainen, vuosituhansien saatossa luonnon luoma lampi ulkosaaristossa. Kevyt ja kaikkiin sisustuksiin sopiva moderni peilimalli.

Peilin voi asentaa mihin asentoon tahansa ja se kiinnitetään koukkukiinnityksellä ja ruuveilla seinään tai voit valita myös tarroilla kiinnitettävän version. Peilin mitta on noin 690x460mm. Peilin tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon se asennetaan.

Peilin saa myös taustavalaistuna valopeilinä. Peilin paksuus on 4mm.

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 4mm. Peilin voi asentaa mihin asentoon tahansa mukana tulevilla koukuilla tai tarroilla. Valitse kiinnitystapa tilausvaiheessa.

Peilien mitta on noin
690x460mm

Peilin muodon takia mitta riippuu paljon siitä mihin asentoon peili asennetaan. Peilin saa myös taustavalaistuna valopeilinä.

Asennus

Peilin mukana on valintasi mukaan kiinnityskoukut tai -tarrat. Suunnittele ensin mihin asentoon haluat peilin ripustaa. Koukut kiinnitetään peiliin, kun asento on päätetty. Niitä painetaan peiliin 30 sekunnin ajan ja tämän jälkeen odotetaan 30min että koukussa oleva liima on kuiva. Tämän jälkeen peili on valmis ripustettavaksi seinälle. Jos haluat myöhemmin vaihtaa peilin asentoa, niin koukkuja voidaan lisätä eri kulmiin niin paljon kuin tarvii, ota silloin yhteys asiakaspalveluumme ja tilaa lisää koukkuja. Koukkukiinnitys sisältää ruuvit puu- tai kiviseinän kiinnitykseen. Jos seinä on muuta materiaalia, niin käytä soveltuvia kiinnikkeitä.

Tarrakiinnityksen kanssa voit halutessasi voit käyttää myös liimaa asennukseen. Huomaathan että tarrat eivät pysy tapetissa tai vinyylissä, vaan soveltuvat kiinteälle seinälle ja kiinnittyvät maalattuun seinään, puuhun, metallin ja laattoihin.

Jos tilaat peilin taustavalaistuksella, niin pelin voi asentaa neljään eri suuntaan. Vaakaan, pystyyn ja ns. ylösalaisin vaakaan ja pystyyn. Jos haluat asentaa peilin esim kulmittain valoilla, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme tilauksen yhteydessä.

Taustavalaistussa peilissä on virtapistoke, voit halutessasi lisätä tilaukseen mukaan kaukosäätimen jossa on myös himmennin.