Seinäpeilit

Etsitkö peiliä seinälle?

Seinäpeilit sopivat moneen tilaan ja kaikkiin sisustuksiin. Peili voi olla vain se pakollinen varuste, josta tarkistetaan kampaus tai sitten yhä useammin peili on osa sisustusta. Iso seinäpeili lisää tilaa ja voi sopivasti asetettuna näyttää ikkunalta. Asenna peili seinälle niin, että valo heijastuu ovesta tai ikkunasta peili. Varo kuitenkin ettei aurinko häikäise peilin kautta. Kun valo osuu sopivasti seinällä olevaan peiliin, niin se tuntuu kuin seinällä olisi ikkuna.

Pyöreä seinäpeili

Perinteinen muoto peilille on neliskulmainen, mutta nyt on trendiksi noussut myös pyöreä seinäpeili. Pyöreitä peilejä voi sijoitella vaikka useamman yhdeksi kollaasiksi, jolloin peilit muodostavat seinälle pienen taideteoksen.

Peilin asennus seinälle

Peilien takana on valmiina koukut, joilla se on helppo ripustaa seinälle. Mukana on ruuvit (betonille) ja koukut seinään, johon peili ripustetaan.

Tilaa peilit helposti

Tällä sivulla näet suosituimmat seinäpeilimme eri mitoissa. Tilaa helposti haluamasi peilit, maksutapana on Klarna ja halutessasi Klarna tarjoaa myös laskuvaihtoehdon, jolloin saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Peilit toimitetaan ympäri Suomea haluamaasi osoitteeseen tai ne voi myös noutaa meiltä Porvoosta.

Peilit valmistetaan Porvoossa

Kaikki peilimme valmistetaan Porvoossa omalla tehtaallamme ja monet peilimme ovatkin saaneet inspiraationsa Porvoon uniikista arkkitehtuurista ja luonnosta. Jokainen peili on sinulle käsin tehty ja huolella viimeistelty. Käytämme aina laadukkaita ja hyväksi havaittuja osia ja komponentteja.

Näytetään kaikki 7 tulosta