Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Sisustuspeili viimeistelee kotisi sisustuksen

Peili on perinteisesti peilaamista varten, mutta peili voi olla myös sisustuksen kruunu, joka lisää valon määrää ja tekee tilasta suuremman tuntuisen. Peili voi olla jopa illuusio ylimääräisestä ikkunasta.

Sisustuspeili eteisessä

Peilin perinteinen paikka on eteisessä, jossa siitä tarkistetaan kampaus ja asukokonaisuuden sopivuus. Eteiseen sopiikin siis tilaan suunniteltu iso peili, josta näkee yhdellä vilkaisulla itsensä kokonaan. Suosituimpia malleja eteisessä ovat kehykselliset lattiapeilit tai seinään ripustettava kehyspeili. Suosittu on myös puolikaaren tai toiselta nimeltään holvikaaren muotoinen peili, jonka voi myös sijoittaa lattialle seinää vasten nojaamaan tai ripustaa seinälle. Peiliä ei kannata asentaa suoraan ulko-ovea vastapäätä, vaan mieluummin sivuseinälle.

mustakehyksinen-peili
muotopeili

Sisusta peilillä olohuoneessa tai makuuhuoneessa

Peili voi korvata seinällä taulun tai luoda yhden uuden sisäikkunan. Peili heijastaa valoa ja suurentaa huonetta sekä tuo ripauksen luksusta. Peilin muoto voi olla epäsymmetrinen, vaikka itsesi luoma muoto tai joku valmiista design peileistämme. Peileistä saa tehtyä myös näyttävän taideteoksen keräämällä useamman erimuotoisen ja -kokoisen peilin ryhmäksi seinälle. Kannattaa miettiä myös taustavalon tilaamista peilin taakse. Se voidaan asentaa mihin tahansa peiliimme ja valo tuo tunnelmaa esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Iso peili sopii pieneenkin tilaan ja tekee tilasta suuremman.

Peili kylpyhuoneen sisustukseen

Ehdottomasti suosituin peili kylpyhuoneissa on tällä hetkellä valopeili. Suosikkimallia, pyöreää valopeiliä voi tilata suoraan verkkokaupastamme tai voit suunnitella oman peilimuodon, melkein mikä tahansa on mahdollista, vain mielikuvitus on rajana. Suosittu tapa tehdä peili kylpyhuoneeseen on myös tehdä koko seinän kokoinen peili kylpyhuoneen tason päälle. Suunnittelussa kannattaa huomioida peilin asennus, yleensä peili pitää asentaa ennen hanaa ja ehkä jopa ennen allasta.

Peilit valmistetaan Porvoossa

Kaikki peilimme valmistetaan Porvoossa omalla tehtaallamme ja monet peilimme ovatkin saaneet inspiraationsa Porvoon uniikista arkkitehtuurista ja luonnosta. Jokainen peili on sinulle käsin tehty ja huolella viimeistelty. Käytämme aina laadukkaita ja hyväksi havaittuja osia ja komponentteja.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »