Lasialan ammattilainen saa töitä!

Lasitehdas kasvaa voimakkaasti ja etsimme lasialan tuntevaa ammattilaista myyjäksi. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, mutta lasialan tuotteiden tuntemus on tärkeää. Meille tulee tarjouspyyntöjä jatkuvasti enemmän, kuin pystymme niihin vastaamaan ja tarvitsemme ammattilaisen, joka voi nopeasti alkaa laskemaan hintoja ja tekemään ehdotuksia asiakkaillemme ilman pitkää koulutusta. Tarjontamme on pitkälle tuotteistettua ja myynti vaivatonta.

Pääasiallliset tuotteemme ovat lasikaiteet, saunan lasiseinät, suihkuseinät, liukuovet, erilaiset mustaruutuiset sisustuseinät, terassin lasitukset ja peilit.

Asiakkaamme ovat sekä kuluttajia, että rakennusliikkeitä. Aktiivinen myyjä voi halutessaan etsiä uusia yritysasiakkaitakin, mutta sisääntulevien tarjouspyyntöjen määrä on niin iso, että siinäkin riittää töitä jo pitkälle.

Työtä voi tehdä joustavasti etänä mistä tahansa, päätoimipaikassamme Porvoossa on tarpeen olla fyysisesti läsnä noin kerran viikossa. Työhön kuuluu myös asiakaskäyntejä, joten ajokortti on välttämätön.

Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy.

Lasitehdas työllistää tällä hetkellä 18 henkilöä. Meillä on oma tuotanto Porvoossa ja kolme omaa asennusporukkaa. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 2,2 miljoonaa ja tänä vuonna olemme kasvaneet kaksinumeroisin luvuin. Hyppää mukaan rentoon ja mukavaan porukkaan! Lähetä hakemus heti rekry@lasitehdas.com ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Pyydä tarjous laseista omien mittojesi mukaan. Lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com 

 

Lasit laadukkaasti suoraan tehtaalta parhaaseen hintaan!

LUE LISÄÄ

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com