Etsimme lasia-alan ammattilaisia

January 24, 2020

Etsimme useita lasialan ammattilaisia nopeasti kasvavaan Lasitehtaaseen. Meillä olisi tarve löytää pienen lasiliikkeen verran uusia tekijöitä. Esimerkiksi seuraavat ammattilaiset tarvittaisiin heti:

-Lasiasennusten työnjohtaja

-Lasiasentajia työsuhteeseen tai alihankkijaksi

-Myyjiä

 

Toimimme pääasiassa PK-seudulla ja oma tuontantomme on Porvoossa. Töitä voi tehdä myös osittain etätyönä. Etsimme erityisesti lasialalla toimineita henkilöitä, jotka pystyvät tuomaan mukanaan osaamista ja tietämystä lasituksista.

 

Teemme lasituksia monipuolisesti niin rakentajille kuin sisustajillekin. Tärkeimmät tuotteemme ovat lasikaiteet, saunan- ja kylpyhuoneen lasitukset ja erilaiset väliseinä ja -ovi ratkaisut. Lasitehtaalla työskentelee tällä hetkellä 13 henkilöä.

 

Olemme nykyaikainen toimija, hyödynnämme tehokkaasti uusimpia digitaalisia ratkaisuja työssämme. Tarjoamme hyvät työvälineet, kilpailukykyisen palkan ja nopeasti kasvan yrityksen tuomat mahdollisuudet kehittyä omalla uralla. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Lähetä sähköpostia mikko@lasitehdas.com tai soita 040 1924001

 

 

 

 

Please reload

Pyydä tarjous laseista omien mittojesi mukaan. Lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com tai soita 040 192 4001

 

Lasit edullisesti suoraan tehtaalta parhaaseen hintaan!

LUE LISÄÄ

Please reload