Avoin työpaikka: Lasialan ammattilainen / suunnittelija / mittaaja

January 22, 2019

Lasitehdas kasvaa voimakkaasti ja etsimme yhtä lasialan ammattilaista tiimimme. Työtehtäviisi kuuluu lasien mitoitukset ja suunnittelu myyjien myymiin projekteihin sekä lasien tuotantokuvien piirtäminen ja yhteydenpito asiakkaisiin projektin käytännön toteutuksen tiimoilta. Asiakkaamme ovat sekä kuluttajia että isoja rakennusliikkeitä ja kohteet ovat pääosin Helsinki/Espoo/Vantaa alueella.

 

Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet. Mittauksissa esimerkiksi Leica 3D Disto ja uusimmat ohjelmistot toiveidesi mukaan. Työ vaatii paljon ajoa eri kohteissa, firman auto on käytössä työajoihin ja työtä voi tehdä joustavasti myös osittain etänä, jos asut kaukana Porvoosta.

 

Työ vaatii aikaisempaa tuntemusta lasituksista sekä niiden mitoituksesta. Koulutamme omat tuotteemme, mutta perusasiat pitää olla hallussa. Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy.

 

Lasitehdas työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä. Meillä on oma tuotanto Porvoossa ja kolme omaa asennusporukkaa. Vuoden 2018 liikevaihto oli 2 miljoonaa ja kasvumme yli 50%. Kasvu jatkuu, hyppää mukaan rentoon ja mukavaan porukkaan! Lähetä hakemus heti ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

 

Lisätietoja ja hakemukset mikko@lasitehdas.com / 040 1924001

 

 

Please reload

Pyydä tarjous laseista omien mittojesi mukaan. Lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com tai soita 040 192 4001

 

Lasit edullisesti suoraan tehtaalta parhaaseen hintaan!

LUE LISÄÄ

Please reload