Lyijylasityöt vankalla ammattitaidolla

Lasitehdas.com toimii virallisena jälleenmyyjänä Neoklaasin laadukkaille lyijylasitöille Suomessa. Neoklaasin tekijöillä on vuosikymmenien kokemus vaativista ja näyttävistä lyijylasitöistä niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa.

Lyijylasityöt ovat jälleen nousemassa suosituksi sisustuselementiksi ja laadukkaalla, perinteisellä käsityötaidolla toteutetulla lyijylasityöllä saa näyttävyyttää ja erottuvuutta moderneihinkin sisustuksiin. Lyijylasityöt suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan.

Perinteinen lyijylasityö tehdään lyijylasikiskoihin tinalla juottamalla. Lasit ovat aina läpivärjättyjä, eivät maalattuja ja värit voidaan valita täysin asiakkaan toiveen mukaan. Lyijylasityöt ovat tekniikkana ikivanha, varhaisimmat työt maalatulla lasilla ovat jopa 1500 vuotta sitten tehtyjä.

Lyijylasi on mielletty usein hankalasti puhdistettavaksi, mutta nykyään ne voidaan toimittaa suoraan asennettuna lämpölasielementin sisään, jolloin lyijylasityö on kahden lasin välissä pölyttömässä ja ilmatiiviissä tilassa.

Lisätietoa aiheesta lyijylasi löydät täältä.

Esimerkkejä toteutetuista lyijylasitöistä:

Pyydä tarjous laseista omien mittojesi mukaan. Lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com 

 

Lasit laadukkaasti suoraan tehtaalta parhaaseen hintaan!

LUE LISÄÄ

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com