Lyijylasityöt vankalla ammattitaidolla

December 29, 2015

Lasitehdas.com toimii virallisena jälleenmyyjänä Neoklaasin laadukkaille lyijylasitöille Suomessa. Neoklaasin tekijöillä on vuosikymmenien kokemus vaativista ja näyttävistä lyijylasitöistä niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. 

 

Lyijylasityöt ovat jälleen nousemassa suosituksi sisustuselementiksi ja laadukkaalla, perinteisellä käsityötaidolla toteutetulla lyijylasityöllä saa näyttävyyttää ja erottuvuutta moderneihinkin sisustuksiin. Lyijylasityöt suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan. 

 

Perinteinen lyijylasityö tehdään lyijylasikiskoihin tinalla juottamalla. Lasit ovat aina läpivärjättyjä, eivät maalattuja ja värit voidaan valita täysin asiakkaan toiveen mukaan. Lyijylasityöt ovat tekniikkana ikivanha, varhaisimmat työt maalatulla lasilla ovat jopa 1500 vuotta sitten tehtyjä.

 

Lyijylasi on mielletty usein hankalasti puhdistettavaksi, mutta nykyään ne voidaan toimittaa suoraan asennettuna lämpölasielementin sisään, jolloin lyijylasityö on kahden lasin välissä pölyttömässä ja ilmatiiviissä tilassa.

 

Lisätietoa aiheesta lyijylasi löydät täältä.

 

Esimerkkejä toteutetuista lyijylasitöistä:

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Pyydä tarjous laseista omien mittojesi mukaan. Lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com tai soita 040 192 4001

 

Lasit edullisesti suoraan tehtaalta parhaaseen hintaan!

LUE LISÄÄ

Please reload