Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Musta pariovi sisälle, mustaruutuinen pariovi, lasinen pariovi, pari ovi, lasiovi
Pariovi mustalla ruudukolla

Pariovi saranoilla ilman karmeja

Pariovi saranaoilla. Soveltuu valmiiseen oviaukkoon joka on siisti ja viimeistelty. Ovi avautuu 90° molempiin suuntiin. Suunniteltu erityisesti sisustusoveksi. Mahdollisuus käyttää useita eri lasivärejä, kaarevia tai vinoja ruutuja, melkein mikä tahansa onnistuu. Myös raitalasi

Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 1000-2000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm.

Saranaovi

Hinta kirkkaalla lasilla 990€ + rahti
Hinta raitalasilla 1290€ + rahti
(pystyjako oviin +150€)

Tilaa tämä tuote sähköpostilla myynti@lasitehdas.com. Kerro tilauksessa tuotteen/aukon mitat, väri, mahdolliset lisätiedot sekä toimitusosoite ja puhelinnumero.

Tekemiämme pariovia

Lasien värimallit

Suomen Lasitehdas käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »

Lisätiedot ja materiaalit

ruudukkoseinät

Pariovet-pitkä-sarana-ruuduilla

raitalasi

Asennusohje

Lataa ohje tästä.

Asennuksen saa kumppaniemme kautta PK-seudulla ja Seinäjoki-Vaasa alueella.​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

 

 

Mittausohje ovet

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat tuotteesta riippuen jopa vain millejä. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon lasit asennetaan.

Voit piirtää mitattavan aukon vaikka paperille, ja merkitä siihen mitat.

1. Leveys yläreunassa
2. Leveys alareunassa
3. Korkeus oikeassa reunassa
4. Korkeus keskellä
5. Korkeus oikeassa reunassa

Ilmoita aina pienimmät aukon mitat. Jos suurimman ja pienemmän mitan välillä on yli 5mm eroa, niin ilmoita silloin kaikki mitat. Tällöin olisi hyvä myös vatupassilla tarkistaa kumpi puoli (vasen vai oikea seinä / katto vai lattia) on vino.

Muista ottaa mitat aina pinnoista, joihin lasit/ovet/seinä tulevat kiinni. Mittojen mukana kannattaa aina laittaa valokuva aukosta/tilasta josta mitat ovat.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »