Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Mustaruutu liukuovi, väliovi liukuva, ruudukko-ovi
Ruudukko ovi väliovena, yläkantoinen ovi hidastimilla.

1-osainen liukuovi / väliovi

Väliovi, asennetaan seinän päälle, laadukkaat hidastimet molempiin suuntiin. Yläkantoinen, eli lattiassa ei olekiskoa, vain pieni ohjuri oven sisällä. Tyylikäs ja viimeistelty kokonaisuus. Saatavilla erilaisilla ruudukoilla tai ilman ruutuja.

Oven profiilien vakiovärit musta ja valkoinen, lisäksi voimme maalauttaa sen haluttuun sävyyn. Oven sivureunan profiillit sirot 20mm leveät, samoin ruudukko 20mm leveää.

Oven lasin vakioväreinä kirkas, savunharmaa ja raidallinen lasi. Näiden lisäksi myös paljon muita värejä. Laske hinta alla olevalla laskurilla tai tee tilaus suoraan sähköpostilla myynti@lasitehdas.com. Kerro tilauksessa tuotteen/aukon mitat, väri, mahdolliset lisätiedot sekä toimitusosoite ja puhelinnumero. Valokuva asennuspaikasta myös auttaa aina.

Mustaruutuinen seinä raitalasi, radallinen lasi ja ruudukko
Mustaruutuinen ovi raitalasilla

Laske oven hinta bottilaskurilla

Mustaruutuinen väliovi

Kiskon korkeus seinällä on 101mm, ei näkyviä kiinnikkeitä tai pyörästöjä, kaikki jäävät kiskon sisään.

Ovessa on edistyksellinen Soft close -ovihidastin. Se mahdollistaa oven sulkemisen ja avaamisen hitaasti ja rauhallisesti ilman että ovi paukahtaa kiinni.
Tämä ominaisuus tuo valtavasti käyttömukavuutta ja turvallisuutta liukuoven käyttöön. Soft Close ovihidastin asennetaan täysin kiskon sisälle ja se voidaan asentaa järjestelmään myös jälkeenpäin.

Ovi on mahdollista asentaa myös seinän sisään pocket door oveksi.

Vakiovärit musta ja valkoinen, muita värejä mahdollisuus maalauttaa.

Tekemiämme ruudukkoseiniä

Lasien värimallit

Suomen Lasitehdas käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »

Lisätiedot ja materiaalit

ruudukkoseinät

mustaruudukko-ovet

raitalasi

Asennus

Asennamme tuotteita tällä hetkellä PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja Seinäjoki-Vaasa alueella.​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

 

Mittausohje ovet

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat tuotteesta riippuen jopa vain millejä. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon lasit asennetaan.

Voit piirtää mitattavan aukon vaikka paperille, ja merkitä siihen mitat.

1. Leveys yläreunassa
2. Leveys alareunassa
3. Korkeus oikeassa reunassa
4. Korkeus keskellä
5. Korkeus oikeassa reunassa

Ilmoita aina pienimmät aukon mitat. Jos suurimman ja pienemmän mitan välillä on yli 5mm eroa, niin ilmoita silloin kaikki mitat. Tällöin olisi hyvä myös vatupassilla tarkistaa kumpi puoli (vasen vai oikea seinä / katto vai lattia) on vino.

Muista ottaa mitat aina pinnoista, joihin lasit/ovet/seinä tulevat kiinni. Mittojen mukana kannattaa aina laittaa valokuva aukosta/tilasta josta mitat ovat.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »