Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Tolpaton lasikaide

Suosituin mallimme on tolpaton lasikaide kiinnitettynä alumiiniprofiililla. Asennus voidaan tehdä lattian päälle tai rakenteen kylkeen. Tässä kaiteessa ei ole pystytolppia, vaan yhtenäistä lasia joka ei peitä maisemaa.

Hintaluokka alkaen: 330€ /metri

Olemme maailman johtavan lasikaideprofiilien valmistajan, OnLevelin virallinen edustaja Suomessa ja meillä on pitkä kokemus lasikaiteiden valmistuksesta. Teemme vuodessa pitkälti yli kaksi kilometriä lasikaidetta ja tolpattoman kaiteen hintamme on erittäin kilpailukykyinen.

Profiilit ovat erittäin korkealaatuisia ja suunnittelussa on kiinnitetty turvallisuuden lisäksi erityistä huomiota yksityiskohtiin ja korkeaan viimeistelyn tasoon. Suosituimmat profiilit löytyvät heti omasta varastostamme Porvoosta ja koko valikoima nopeasti Euroopan varastoista. Kaikki tuotteet on suunniteltu Saksassa, valmistettu Euroopassa ja niillä on luonnollisesti CE-merkintä ja kaikki tarvittavat testaukset ja luokitukset. Sopivat järjestelmät löytyvät niin omakotitaloihin, kuin vaativiin julkisiin kohteisiin, jopa 15+15mm paksulla lasilla joka kestää ryntäyskuormia. Kaide sopii käytettäväksi sekä sisällä että ulkona

Lataa esitteemme ja lue alta lisää järjestelmästämme. Tällä sivulla on esitelty tyypillisin omakotitaloissa käytettävä kaidemalli TL-6080 pohjakiinnitykseen ja TL-6081 kylkikiinnitykseen. Onlevelin valikoimissa on 17 erilaista profiilityyppiä jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen. Kun suunnittelet lasikaidetta, niin ole mahdollisimman ajoissa yhteydessä meihin. Autamme mielellämme oikean kaidetyypiin, kiinnitystavan ja kokonaisuuden suunnittelussa. Yleensä kaiteen toteutus on helpompaa ja jopa edullisempaa, kun se aloitetaan ajoissa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse myynti@lasitehdas.com tai alla olevalla lomakkeella.

Lasien värimallit

Suomen Lasitehdas käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »

Järjestelmämme tärkeimmät edut

  • Lasin suoruutta pystyy säätämään, jolloin lasit ovat täsmälleen samassa linjassa ja asennusaika nopeutuu jopa 30 prosenttia
  • Profiilien päätypalat ovat valettuja, ei pelkkiä peltipaloja
  • Vedenpoisto on huomioitu terassi- ja parvekeasennuksissa
  • Laaja värivalikoima profiileissa, vakiona tyylikäs anodisoitu pinta tai polttomaalattuna millä tahansa RAL Classic -värikartan sävyllä
  • Profiilien reiät työstetty tehtaalla mittatarkasti. Profiilit on pakattu yksittäin pahviin kuljetuksen ajaksi ja päällystetty lisäksi muovikalvolla, jolloin asennuksen aikana profiilit eivät pääse naarmuuntumaan.
  • Laaja lisävarusteiden valikoima erilaisiin kiinnitystarpeisiin
  • Kattava testaus ja laadunvarmistus takaavat turvallisen kaiteen vaativissakin kohteissa
  • Kaiteet myös julkisiin kohteisiin ryntäyskuormille 3.0kN

Vedenpoisto

Profiilin alle asennettava korokepala, jolla saa noin 18mm rakoa profiilin alle, josta vesi virtaa vapaasti parvekkelta tai terassilta pois.

korokepala

Sivukiinnitteisessä profiilissa on sisäänrakennettuna vedenpoisto parvekkeelta tai terassilta

vedenpoisto

Profiilien päätypalat

päätypala

Testattua laatua

Kehitämme profiiliemme laatua ja testausta jatkuvasti. Korkea laatu on varmistettu myös useiden eri ulkopuolisten tahojen ja tutkimuslaitoisten kanssa. Tässä tärkeimmät sertifikaatit ja tarvittaessa toimitamme lisää dokumentteja ja testituloksia.

CE-certifikaatti
CE Dop

laatu logot

Katso video lasikaiteen kestävyydestä

Pohjasta tason päälle kiinnitettävä profiili TL-6080:

TL-6080

Kyljestä rakenteen kylkeen kiinnitettävä profiili TL-6081:

TL-6081 profiili

Lasikaiteiden suunnittelu

Suunnittelijoita varten profiileista löytyvät DWG kuvat:

TL-6080 profiili DWG kuva ja PDF kuva
TL-6081 profiili DWG kuva ja PDF kuva

Autamme mielellämme suunnittelussa, myös kaikista muista Onlevel profiileista löytyy DWG kuvat.  Lasitehdas on Onlevelin virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Kysy lisää myynti@lasitehdas.com

Lasikaiteiden asennus

Lasikaiteiden asennus onnistuu helposti ohjeidemme avulla tai voit tilata meiltä lasikaiteet asennettuna. Tärkeintä on kiinnittää profiili alustaansa riittävän tukevasti. Betonissa voidaan käyttää esimerkiksi kiila-ankkureita ja puurakenteessa kansiruuveja. puuhun kiinnitettäessa puun vahvuus tulee olla vähintään 100x100mm.

Lataa asennusohjeet:

Lasien asennusohje profiiliin

Asennusohje

Flex-Fit -lasin suoruuden säätöjärjestelmä

Flex-Fit on uniikki ja innovatiivinen järjestelmä, jolla lasin suoruutta pystyy säätämään profiilin sisällä jopa kymmeniä millejä. Tämä nopeuttaa asennusta ja sillä varmistetaan aina täydellinen lopputulos, lasit ovat millilleen suorassa vaikka alusta olisi epätasainen profiilin suoraan asentamiselle.

Flex-Fit säästää asennusaikaa jopa 30 %.

Flex-fit säädettävä lasinasennus profiiliin

Mittausohje lasikaide

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat tuotteesta riippuen jopa vain millejä. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon kaiteet asennetaan.

Kannattaa piirtää pohjakuva terassista/parvekkeestaaukosta paperille ja merkitä siihen mitat. Ota kuva paperista ja lähetä meille

Tämä ohje toimii vain suorille kaiteille, suosittelemme vinoihin kaiteisiin mittauspalvelun tilaamista.

Kahden seinän/tolpan väliin tuleva kaide
1. Mittaa leveys alareunasta.
2. Mittaa leveys noin metrin korkeudelta.
3. Ota valokuva kiinnityspaikasta,

Useampisivuisen terassin mittaus
1. Piirrä terassin muoto paperille ja kirjoita jokaisen reunan pituus. Mittaa ulkoreunan mitta. Ota myös valokuva terassista.
2. Kerro meille mihin linjaan kaiteen haluat, alla tulee olla runkopuuta, betonia tai vastaavaa riittävän jäykkää materiaalia johon kaide kiinnitetään. Tämä ei välttämättä ole terassin reunassa saakka, selvitä ja kerro meille mihin kohtaa kaiteen saa kiinni.

Me mitoitamme kaiteet ja teemme useampisivuisista vielä mittakuvan tarkistettavaksi. Kaiteissa kiinnitysprofiilit tulevat valmiiksi mittoihin katkaistuna, käsijohteet mitoitetaan työmaalla asennusvaiheessa.

Kannattaa tarkistaa mitat aina kahteen kertaan, tässä kohtaa korjaaminen on helppoa.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Inspiraatiokuvia

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »