Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Iso peili – myös jätti-isot

Pystymme valmistamaan myös todella suuria peilejä, jopa yli kolmen metrin kokoisia. Ison peilin suunnittelussa kannattaa  ensimmäiseksi miettiä miten ison peilin pystyy tuomaan ovesta sisään. Samoin miten peili mahtuu kääntymään esimerkiksi rappukäytävässä ja huoneistossa sisältä. Yleensä korkein peili mikä mahtuu oviaukosta sisään on noin 2 metriä korkea. Peili pitää kuljetettaessa olla pystyasennossa, sitä ei voi kääntää lappeelleen.

Meillä on paljon kokemusta isoista peileistä ja pystymme toteuttamaan isoihinkin peileihin myös kehyksiä ja taustavalaistuksia. Pyydä tarjous isoista peileistä, kerro aina osoite, mihin kerrokseen peili on tulossa ja valokuvat tilasta/kulkureitiltä auttavat aina antamaan tarkemman ja nopeamman tarjouksen. Peilisivuilla olevat laskurit eivät osaa laskea isoja peilejä, niiden tekeminen on monimutkaisempaa ja useasti rahtikin on vaativampi. Pääsääntöisesti jätti-isot peilit toimitetaan vain PK-seudulle.

slim line

Ison peilin kiinnitys seinään

Yleensä suuri peili tai korkea peili kannattaa kiinnittää seinään liimaamalla. Peili on yllättävän taipuisa ja esimerkiksi pelkkä listakiinnitys voi jättää peilin keskeltä irti seinästä. Listat ja liima yhdistettynä on myös toimiva tapa. Autamme korkean peilin kiinnityksen suunnittelussa. Peileihin asennetaan usein myös turvakalvo. Tämä suojaa mahdollisessa rikkoutumistilanteessa sitomalla peilin palaset toisiinsa ja ne eivät leviä niin laajalle alueelle kuin ilman turvakalvoa.

Peilit valmistetaan Porvoossa

Kaikki peilimme valmistetaan Porvoossa omalla tehtaallamme ja monet peilimme ovatkin saaneet inspiraationsa Porvoon uniikista arkkitehtuurista ja luonnosta. Jokainen peili on sinulle käsin tehty ja huolella viimeistelty. Käytämme aina laadukkaita ja hyväksi havaittuja osia ja komponentteja.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »